Nekateri uživajo na potovanjih, saj komaj čakajo včasih, da si lahko rezervirajo kakšen termin v katero drugo državo. Seveda potujejo v druge celine, države, ki so zanimive, ki ponujajo čim več raznolikosti. Če ste tudi vi med temi, boste mogoče našli idejo za naslednjo potovanje. Podali se bomo v Afriško državo Maroko, kjer nas bo vodil Zvone Šeruga naš popotnik. To povsem drugačno preživljanje počitnic, to je moto Maroko, kjer na motorjih prevozite celotno državo.

maroko

Za vse tiste, ki res imate radi adrenalin in nekaj drugačnega je to potovanje za vas. Nekje v 20 dneh boste doživeli tisti pravi Maroko za samo 2200EUR, če boste sami, če pa boste imeli sopotnika pa samo 1800EUR, odhod naj bi bil 23. maja. Prijavite se na njegov e mail naslov, saj je Zvone tisti, ki bo vas vodil z motorji po prelepi saharski državi, vstran od vasi, ljudi.

Vedite, da je celotna pot načrtovana z motorjem, tu ni letalski letov, greste najprej do Genove, nato z ladjo do Maroka. Vam povem, da je to prava avantura in čudovite počitnice, ki še jih sigurno niste doživeli nikoli.

Maroko je res ena najlepših držav v Afriki, saj vam ponuja ogromno lepot in vsega kar vam srce zaželi. Tukaj vam ne more biti dolgčas, podate se v Saharo in uživate na peščenem pesku. Gorovje Atlas vas bo navdušilo, so pa tukaj tudi prijetni prijazni ljudje, ampak vi tega z motorjem ne boste doživeli. Ne rabite se bat, da se vam bo kaj slabega zgodilo, skupaj boste potovali v skupini, si pomagali ter premagovali ovire, ki bodo vas mogoče čakale.

Če pa imate radi drugačno potovanje, gnečo, ulice ali mesta pa se lahko v Maroko podate prek kakšne agencije ali še ceneje kar v lastni režiji. Tudi takrat boste uživali, spoznali državo, kot si jo boste zadali ter uživali ob domačinih.