Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, je danes tako popularen izrek direktorja, predavatelja in coacha Davida Hriberskega. To je človek, ki je s pridom uporabil svoje znanje in postal uspešen na številnih področjih v svojem življenju. Zgled nam je lahko predvsem zato, ker je svoje običajno življenje spremenil v nekaj posebnega, ustvaril si je sanjsko življenje. To je človek, ki ljudi okrog sebe neprestano navdihuje in napaja s pozitivno energijo. Poleg vseh dosežkov, tako v poslovnem, kot osebnem življenju, je napisal knjigo z naslovom Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, s katero navdihuja življenja mnogih ljudi. Več o knjigi si lahko preberete na naslednji povezavi: http://www.davidhriberski.com/tvoja-zgodba-je-vecja-kot-si-ti-mislis/

David Hriberski je obiskoval šolo, kjer je pridobil naziv kuharja, vendar ker ga to delo ni zanimalo ga je kmalu opustil in se zaposlil kot delavec v proizvodnji. Tudi to delo mu ni ležalo, zato je svoje znanje uporabil pri prodaji življenskih zavarovanj, kjer pa je doživel preobrat v svojem življenju. Danes živi in deluje po reku tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, saj tudi sam ni verjel, da lahko postane tako vpliven in uspešen.

tvoja zgodba je večja kot si ti misliš

Navdih za svojo knjigo, tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, je dobil, ko je nekega dne stal na semaforju v Las Vegasu. Sedel je v svojem avtomobilu in kar naenkrat se je mimo pripeljal velik tovornjak z napisom your story is bigger than you think oz. tvoja zgodba je večja kot si ti misliš. Takoj je vedel da bo to naslov njegove knjige s katero bo navdihnil ljudi. Glavna stvar, ki nas uči knjiga je ta, da pogumno sledimo svojim sanjam, saj ko bo čas bomo že vedeli kaj si zares želimo. Vedno moramo slediti svojemu srcu in svojim željam, saj bomo le tako dosegli svoj uspeh. Nikoli se nesmemo pocenjevati, vedno moramo pristopiti pogumno in z veliko pozitivne energije.

Svoj navdih iščite v ljudeh, ki so s svojim znanjem dosegli neverjetne rezultate, vendar vedno sledite svojemu srcu in počnite tisto, kar vam je res v veselje, saj boste le tako svoje delo opravili vrhunsko in korektno. Pustite si živeti življenje, ki vam bo v veselje. Neprestano se učite novih stvari, vendar ne pozabite, da je potrebno svoje znanje spremeniti v akcijo, le tako bo vaš trud res viden.