Sedaj je že skoraj malo prepozno, da razmišljamo o koledarju za leto 2021, lahko pa začnemo že razmišljati kam bomo dali delat koledarje za naslednjo leto. Tam nekje v jeseni začnemo razmišljat o koledarjih, ne samo podjetja in druge ustanove, prav tako si nekateri damo tiskat svoje koledarje s svojimi slikami, da imamo potem nek spomin. Storitve tiskanja vam omogočajo v Magma Media, kjer vam naredijo koledar po vaših željah, dodajo vaše izbrane slike. Koledar s svojimi slikami je nekaj najlepšega, lahko obujaš spomine čez celo leto za nazaj.

Tisk koledarjev pri Magma Media se vam zelo splača. So zelo hitri, zanesljivi, cenovno ugodni ter vse vam naredijo na kvalitetnem materialu. Lahko si zamislite koledar za sebe za svoje prijatelje ali pa si ga omislite kakšna podjetja za svoje stranke. Lahko naložite svoje lastne slike iz svojega albuma ali pa si omislite koledar kar brez slik. Tisk koledarjev je lahko stenski ali namizni, lahko pa tudi žepne. Kakršni koli koledar si zamislite takšnega boste dobili v zelo kratkem času na svoj naslov.

tisk koledarjev

Kateri radi obujamo spomine za nazaj je zelo lepo, če si omislite koledar. Zberete svoje najljubše fotografije in lahko jih boste v naslednjem letu spremljali se spominjali lepot in doživetij. Svoja podjetja lahko naredijo isto za svoje stranke. Lahko čez leto kaj slikate, naredite fotografije in nato jih naložite na koledar. Tisk koledarjev pri njih se zelo splača. Nikoli ne boste razočarani, naredijo vam res kvalitetno in ugodno. Vi samo izberete svoje fotografije, prav tako kakšen koledar bi radi in jim pošljete. Vse drugo pa potem uredijo oni in se lotijo tiska. Ni nujno, da si daste tiskat samo en koledar, lahko si jih daste 10 ali 100. na večje količine še včasih dobite kakšen popust, zato kar pogumno naročite več koledarjev in jih razdelite.