Ko imamo kakšno dejavnost, mogoče podjetje ali kaj drugega, vedno vsi iščejo načine se promovirat, da jih drugi spoznajo. Vsi večinoma posegajo po letakih, brošurah in podobnih tiskovinah. Nekateri še posegajo po kakšnih majicah, obeskih, ampak tega je še ogromno. So pa v Kamniku, kjer polnijo izvirsko vodo v plastenke iznašli še eno promocijo. To je promocijska voda, kjer dobit gor na plastenko vaš logotip. To je en zanimiv način promoviranja, to vodo lahko tudi komu podarite, na primer na kakšni zabavi ali kakšnem dogodku. Več lahko najdete na tej strani http://www.promocijskavoda.com/

promocijska voda

Tudi z vodo lahko ustvarjate oglas, kar je nekaj novega in zelo zanimivega. Res je nekaj drugačnega, ampak vam povem, da se vam ta način lahko tudi obrestuje. Promocijska voda vašega podjetja oziroma vašega logotipa vas lahko daleč popelje. Voda je kristalno čista, pravijo ji voda 902, izvira pa v prečudovitih Kamniško Savinjskih Alpah, na višini 1100 metrih nad morjem. Njihova voda je dobila že medalje, to pomeni, da je res naravna voda. Tudi same steklenice, ki so narejene iz plastike jih lahko kasneje reciklirajo, kar pomeni da prispevajo k boljšemu jutri.

Promocijska voda z vašo nalepko na steklenici, bo nekaj posebnega, boste izstopali. Turisti so veseli, če prejmejo kakšne spominke, sedaj pa lahko poklonite jim nekaj drugačnega promocijsko vodo z vašim logotipom. Dobro premislite, kaj bi bilo najboljše ustvarit na steklenico, da bi lahko komu podarili izvirsko vodo. Promocijska voda vas ne bo pustila žejnih, nihče ne vode zavrnil. Saj večkrat pogledamo na nalepko, kje je voda polnjena in kaj piše na nalepki. Sedaj bo gor vaš logotip in ljudje vas bodo spoznali ter vas obiskali. Če bi radi, da se oglašujete na poseben način, si naročite promocijsko vodo. Vse najdete na zgornji povezavi, ter jim čim prej pišite za povpraševanje.