Vsak bi moral bit zadovoljen s svojim telesom posebej s svojim obrazom. Ampak, če bi bili vsi zadovoljni, ne bi imeli plastični kirurgi kaj za delat. Estetski kirurgi tudi morajo nekaj delat, zato pa se k njemu naročajo na posege ne zadovoljne ženske in tudi vedno več moških. Nekako so v modi, če lahko temu tako rečemo povečanje ustnic. Ustnice si danes poveča ogromno mladih in starejših žensk. Zakaj se za to odločajo, morate vprašat njih same. Kaj se jim plete po glavi, da se za nekaj takega odločijo ne bi znala povedat. Nekaj si lahko preberete tudi na tej strani https://estetika-medart.si/storitve/povecanje-ustnic/

Kot ste mogoče že ugotovili, da se jaz s tem dejanjem nikakor ne strinjam, kaj nekatere naredijo iz sebe. Ampak vsak naj naredi s svojim delom telesa kakor mu ustreza. Jaz temu ne morem nič vplivati, če se jim povečanje ustnic dopade oziroma mislijo, da imajo preveč majhne, naj naredijo po svoje.

povečanje ustnic

 

Sam postopek ne traja dolgo, nekje v 15 minutah bo vse končano. Vse pa je tudi odvisno od vas kako velike ustnice bi rade imele. Ni pa vse enostavno, pred samim posegom vas bo estetski kirurg pregledal se z vami pogovoril, da vidi, če ste se pravilno odločili. Po samem posegu morate ustnice hladiti, da bo oteklina izginila. Pravijo, da za lepoto moraš potrpeti. Sigurno veste zakaj sem to napisala. Ne bo šlo brez bolečin, dokler oteklina ne izgine. Vedeti pa morate tudi, da po 6 mesecih morate vajo ponoviti.

Preden se za povečanje ustnic odločite dobro premislite, če morate to storiti. Tudi vse morate sami plačati, to vam ne bo krila nobena zavarovalnice. Koliko vas bo poseg stal, boste izvedeli ob samem pregledu. Kirurg se bo z vami pogovoril, vi mu boste povedale, kakšne ustnice si želite in takrat boste zvedele tudi za ceno. Povečanje ustnic ni nevaren poseg, ni pa prijeten. V tistem momentu ne boste ničesar čutili, saj vam predel omrtvijo.