Novice danes lahko dobimo vsepovsod, vendar je veliko raznih portalov, ki jim ne moremo ravno zaupati, pa tudi kakovost člankov morda ni najboljša. Vsaj če živite na Dolenjskem, vključno s Posavjem in Belo krajino, je spletni medij Na dlani pravi naslov za novice ter razne zanimive in uporabne prispevke. Malo bolj je sicer osredotočen na lokalne novice, da ste na tekočem z dogajanji v svoji okolici, ampak na njem ne boste zamudili nobenih večjih novic iz cele Slovenije in tudi iz sveta. Poleg spletnega medija pa se lahko v enajstih dolenjskih (tudi posavskih in belo kranjskih) občinah naročite na brezplačen časopis Na dlani, ki bo prišel tudi do najbolj odročnih krajev.

Na dlani

Tiskani časopis je namenjen samo lokalnim novicam, zanimivostim in informacijam. Na dlani najdete tudi v restavracijah, gostilnah in raznih javnih ustanovah, da vam je praktično vedno in povsod na voljo. Sicer pa imate seveda tudi vedno dostop na njihov spletni medij, vendar je lažje in bolj zdravo brati v fizični tiskani obliki, zato ne napenjajte svojih oči na majhnem zaslonu telefona, če ni treba.

V časopisu Na dlani imate tudi idealno priložnost za oglaševanje svojih izdelkov in storitev, saj bo vaš oglas videlo čez 100.000 lokalnih bralcev, ki so za večino podjetij lahko največje stranke. Tisti, ki živijo blizu vas, vas bodo namreč veliko bolj verjetno obiskali kot drugi, ki živijo dlje stran. Tudi če vodite samo spletno trgovino ali storitve, so ljudje običajno bolj nagnjeni k lokalnim podjetjem. V tiskani izdaji Na dlani imate na izbiro več različnih velikosti oglasa, od tega pa je odvisna tudi cena. Za več zaporednih objav dobite dober popust, obenem pa ob zakupu oglasa v tiskanem časopisu brezplačno dobite še oglas na spletnem.

Časopis Na dlani je torej odličen vir lokalnih in drugih večjih novic in informacij o lokalnih trgovinah in storitvah, za katere imajo podjetja odličen oglaševalski prostor. Preberete lahko tudi marsikaj zanimivega in uporabnega na veliko različnih tem.