Vizitka je vaša poslovna osebna izkaznica, zato ni odveč njeni izdelavi nameniti nekaj več pozornosti in se predstaviti s profesionalno vizitko, ki bo na sogovornika naredila dober vtis. Pri Magma media kakovostna izdelava vizitk predstavlja vodilo, saj se zavedajo, da je estetska in dobro zasnovana vizitka prvi korak k uspešni poslovni poti. Z novo vizitko bo vaš prvi vtis ob navezovanju poznanstev z vašimi poslovnimi partnerji profesionalen in sproščen.

Izdelava vizitk

Informativna izkaznica o vas

Izdelava vizitk je torej pomembna, saj vas mora vizitka celostno predstaviti s čim bolj strnjenimi informacijami. V njeno izdelavo mora biti vložen čas, ki ga namenite izbiri tistih ključnih informacij, ki jih želite navesti. Potrebno pa se je dotakniti tudi oblikovnega izgleda same vizitke (postavitev besedila, tip, velikost in odebelitev črk pisave), saj gre za vaš prvi vtis na poslovnega sogovornika.

Informacije, ki jih je priporočljivo vključiti v izdelavo vizitke so vaše ime, priimek in podatek o storitvi, ki jo nudite, logotip vašega podjetja, naslov spletne strani in morebitna prisotnost na družabnih omrežjih, ne pozabite pa seveda na vaše kontaktne podatke.

Magma Media (izdelava vizitk) poskrbi za vse morebitne dileme glede estetske izdelave same vizitke – njihova storitev je kvalitetna, hitra in cenovno ugodna. Za izdelavo se uporablja kakovosten Matt 300-gramski papir, tekstura in material vizitke pa sta izbirna. Možnosti za izdelavo so pestre. Poljubno si lahko izberete barvo ozadja in obliko vizitke, vključite lahko sliko ali logotip vašega podjetja, vizitko pa se lahko obogati z lakiranjem ali zlatotiskom.

Če morda še nimate svoje lastne kreativne ideje o izgledu vizitke, lahko izberete med široko ponudbo vzorčnih primerov. Šele ko boste popolnoma zadovoljni s podobo vaše vizitke, jo bodo pri Magmi natisnili. Vašo novo informativno izkaznico se dodatno zaščiti v postopku plastificiranja. Tako bodo vaše nove kvalitetne vizitke obstojne, vi pa brez skrbi, da bi se kakšna ključna informacija o vas lahko izgubila.