Vse več je poklicev, ki jih še pred nekaj leti nismo poznali. En izmed njih je zagotovo business coach – https://www.mastermindakademija.com/nlp-5t-business-coach-coaching-masterclass/, ki pomaga ostalim ljudem, da zgradijo svoj posel. Business coachi svoje znanj, ki ga pridobijo iz različnih delavnic, podajajo naprej in obenem še služijo.

Business coach

Kdo je coach?

Coach, pa naj bo to business coach ali life coach, pomaga ostalim ljudem, ki se želijo lotiti nekih stvari, pa ne vedo kje začeti. Coach oz. trener, tako kot pri športu, ljudi vodi, spodbuja in jim pomaga, da pridejo do svojih ciljev. Svojim strankam lahko pomaga na mnogo načinov, pa naj bo to individualno, v skupini, preko interneta, s knjigami ali s predavanji.

V tem primeru business coach svojim strankam pomaga, da zgradijo svoj posel. Tu jih vodi in jim svetuje, da pridejo do najboljših rezultatov. Seveda pa business coachi svojega dela ne opravljajo zastonj in s pomočjo coachinga tudi služijo.

Zaslužiti z business coachingom?

Človek ima lahko najboljšo idejo za posel, pa vseeno ne bo uspel, ker svojega znanja ne zna prinesti do stranke. Tu pride na vrsto izobraževanje 5 Tier Coaching Masterclass, ki je kot edini program v Sloveniji, ki nadobudnim coachom pomaga do tega, da s svojim poslom zaslužijo. Vsi udeleženci se tekom programa naučijo, kako vsa svoja pridobljena znanja spraviti do potencialnih strank.

Tisti, ki se prijavijo na izobraževanje morajo imeti nekaj predznanja iz vsaj enega izmed področij, kot so NLP, terapije, masaže, coaching in se vidijo v delu, kjer je velik poudarek tudi na osebnostni rasti. Po koncu izobraževanja, bodo udeleženci spoznali zmagovalni mindset za business coache, kako svoj posel predstaviti potencialni stranki in ga posledično povečati, marketing, kako monetizirati svoje znanje in nazadnje še kako svoj posel sestaviti in zgraditi, da boste z njim služili tudi med spanjem. Business coach zagotovo ni poklic, ki bi bil za vsakega, tisti, ki se podajo v te vode, pa bodo spoznali ogromno zanimivih in uporabnih informacij zase in za svoj posel.