Nekateri nimajo velikega stanovanja ali svoje terase. Zato morajo pohištvo prilagajat samem prostoru. Težko bi kakšno polno omaro nekako zložili ali kuhinjske elemente. Lahko pa to danes naredimo že s stoli. To so zložljivi stoli, ki so namenjeni za različne namene. Lahko jih imamo v kuhinji, prav tako na terasi ali balkonu. Lahko pogledate na spletni strani domize.si/stoli/zlozljivi/, kjer vam ponujajo zelo zanimive stole. Shranite jih lahko povsod, saj se lepo zložijo, da ne zavzamejo ogromno prostora. So iz lesenega materiala in kombinirani s kakšno tkanino, ki se lepo ujema.

Nekateri te stole že uporabljajo, saj so zelo praktični in uporabni. Ni nujno, da jih uporabijo samo tisti, ki so v stiski s prostorom. Lahko si par stolov kupimo, če slučajno kdaj pride malo več ljudi k nam na obisk in hitro stopimo po zložljive stole za sedet. Zložljivi stoli se ujemo vsakem prostoru ter vsakemu domu. Niso ne vem kaj posebnega ampak so pa zelo praktični in zložljivi. Ko jih več ne potrebujete jih samo zložite in pospravite v prostor kjer imate malo prostora. Navadno imamo kakšen prostor med omarami ali mogoče pod posteljo. Ko pa ga potrebujemo, ga povlečemo ven in ga že postavimo.

zložljivi stoli

Zložljivi stoli se dobijo v različnih dimenzijah in lahko kupite samo lesen stol ali pa, kot sem omenila z različnimi tkaninami. Na tej spletni strani, ki jo najdete zgoraj vidite predvsem takšne stole za stanovanje ali terase. Se pa dobijo tudi zložljivi stoli za kampiranje ali za ribolov. To pa so spet drugačni stoli, ki se dobijo v drugih trgovinah in so malo drugačni. Vse pa so zložljivi stoli, ker se dajo zložit in ne potrebujejo veliko prostora za shranjevanje. Če imate doma premalo klopi ali stolov, in pridejo radi k vam na obiske vam priporočam, da si nabavite take priročne zložljive stole.