Vsak dom rabi dobra okna, ki nas bodo zaščitila proti svetlobi, nevihtah, deževju… Zato so tukaj kvalitetna alu okna vseh vrst. So okna prihodnosti, ker so sodobnih oblik in moderno izvedene. Prednost, ki jo imajo je to, da so enostavni v vzdrževanju, zagotavljajo pa toplotno in zvočno izolacijo, zadostuje le občasno brisanje, ker je površina lakirana.

Preden pa se odločite za alu okna se posvetujte z strokovnjaki, in se vprašajte na nekaj vprašanj. Najprej se vprašajte zakaj bi jih sploh izbrali. Kot smo že malo nazaj omenili, imajo ta okna dolgo življenjsko dobo, odporni na ekstremne vremenske vplive, kar pomeni, da vam dolgo nebo treba menjati oken. Na ponudbo imate različne alu okna. To so aluminijasta (v celoti narejene iz visoko kakovostnega aluminija z izolativno peno, profili pa so lahko tanki ker je površina steklena in daje veliko svetlobe), alu/ les okna (kombinirana z materialom lesa, če želite pridih dmačnosti in topline) in še pvc/ alu okna (namenjena kombinaciji materialov pvc in aluminija, omogočajo trojno in dvojno zasteklitev, kar poveča neprepustnost za mraz in hrup).

alo okna

Montaža alu oken pa je preprosta, saj jo izdelujejo strokovnjaki z več letnimi izkušnjami strokovno, učinkovito in hitro. Pomagajo si z uporabo sodobnih sredstev, ki jim pomaga izvajati demontažo vaših oken v čisto vseh vremenskih razmerah (lahko je zima ali poletje tukaj jih nič ne ovira). Okna morajo biti strokovno vgrajena in, da tesnila na njih ne bodo nič kaj kmalu popustila. Posebno pozornost pa posvetijo zamenjavi starih oken, da zamenjava poteka dovolj časovno hitro in, da na koncu ni potrebe po velikem čiščenju. Izbira pravih oken za vaše stanovanje lahko popolnoma spremeni pogled celega objekta in bo tako vaš dom stilsko dovršen. Poskrbljeno bo tudi za dovolj veliko svetlobe v notranjih prostorih in udobje, ki vam ga bodo nudila ta okna. Pomembno je le, da izberete pravega dobavitelja!