Skuter 25 je mestni motor, ki je hiter kot strela in z njim lahko potujete po mestnih ulicah, ne da bi kamorkoli zamudili. S skuterjem 25 lahko vozite povsod, kjer je to seveda dovoljeno. Hkrati skuter 25 kmh nima težav s parkiranjem, saj je majhen in ga lahko pustite na mestih, označenih za motorje in kolesa. Primeren je za vsakogar, tako za ženske kot moške, saj je tako oblikovan, da se enostavno usedete nanj, prižgete kot avto ter odpeljete. Z njim lahko greste tako v službo, kot v šolo, kot tudi po nakupih, saj je tako oblikovan, da lahko peljete tudi kaj s seboj. Ima namreč precejšen prtljažnik in poseben prostor, kamor lahko shranite čelado.

skuter 25

 

Predstavljamo vam novost, ki zelo odlikuje skuter 25, saj to pomeni, da lahko z njim potujete sedaj hitreje, kot so to omogočali skuterji do sedaj. Zato ga lahko izkoristite tudi za daljša potovanja, za razdalje, ki jih je težje premagovati s kolesi ali peš, z avtobusi in vlaki pa bi potrebovali preveč časa. Kar je še najlepše, na skuterju ne boste potrebovali obrazne maske, kot jo morate imeti pri javnem prevozu. Skuter 25 je lepo oblikovan in je precej tih za uporabo, porabi manj goriva, zaradi česar je prijazen do okolja in hkrati do vaših financ. Odlikujeta ga štiri taktni motor in avtomatski menjalnik, zaradi katerega bo vožnja z njim še bolj enostavna ter udobna. S se boj boste lahko vzeli tudi sovoznika, ki lahko sedi za voznikom zelo udobno ter ima tudi sam podporo za noge.

Za skuter 25 je servis zagotovljen, saj redno vzdrževanje motorja pomeni tudi dolgo varno uporabo in delovanje, kar bo motorju podaljšalo delovanje za dlje časa. Če se odločate med kolesom, kolesom z motorjem, močnejšim motorjem in skuterjem, je odločitev kar jasna, saj gre za zelo udobno, precej hitro motorno vozilo, ki ga lahko uporablja vsak, je nezahteven za vzdrževanje in vam bo zelo olajšal pot do vaše službe, šole ali kamorkoli se boste namenili, tudi na izlet ali daljše potovanje.