Zunaj je lepo vreme, bliža se kosilo in nimate ideje zanj. Vaša rešitev je dober plinski žar!

Plinski žari so dobra rešitev za tiste, kateri uživate v peki mesa in zelenjave zunaj na prostem. Prednost plinskih žarov pred žari na oglje je ta, da so zelo hitro segreti. Vse kar potrebujemo je priklopiti plinski žar na plinsko bombo, prižgemo žar in počakamo nekaj minut, da se površina segreje. Seveda ne smemo pozabiti namazati ploščo z oljem, na kateremu se bo peklo meso.

žar

V trgovini Furlan imamo na voljo več tipov plinskih žarov, namizni, na stojalu, z nogami in z nogami in poličkami. Za tiste preproste uporabnike, kateri želijo poceni in enostaven žar, izberejo namizni plinski žar. Tega samo postavimo na mizo in že je pripravljen za uporabo. Slabost je morda ta, da potrebujemo neko visoko mizo, na kateri bo položen plinski žar. Ta problem rešijo plinski žari na stojalu, kateri imajo tudi prostor pod njimi, kjer lahko spravimo naše žar pripomočke. Ob strani imajo tudi poličke, katere tudi zelo pridejo prav pri odlaganju lopatk in mesa. Naslednji so plinski žari z nogami. tu se gre za preprost žar, kateri stoji na nogicah. Tukaj spet ne potrebujemo dodatne mize, na kateri bo stal žar, prav bi pa prišla nekakšna polica. Zadnja opcija pa so plinski žari z nogami in poličkami. Ti žari stojijo na nogicah, spodaj imajo pa poličko, na katero lahko položimo plinsko bombo. Na straneh žara so tudi poličke, kjer lahko položimo naše pripomočke in meso. Vsi žari imajo na voljo stranske ščitnike in pokrove, katere lahko dokupimo ali pa dobimo zraven, odvisno od ponudbe. Žari so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov, kateri kljub visoki temperaturi ne spremenijo svoje oblike.

Obiščite trgovino Furlan, kjer vam bodo prijazni svetovalci svetovali, kateri žar bi bil najbolj primeren za vas, tudi cenovno.