Danes se vedno manj mladih odloča za poroke. Ampak kateri pa se odločijo, jim ostane vse v najlepšem spominu, ter se tega dogodka spominjajo do konca svojega življenja. Pred samo poroko pa je običaj, da se mlada dva še zabavata vsak za sebe in si priredita ne pozaben večer. Fantovščina in dekliščina je tista zabava, ki si vsak še zadnjič privošči zabavo norčije. Ideje za dekliščino so lahko včasih kar noro zabavne in tudi igrive za nekatere.

ideje za dekliščino

Navadno določijo nekoga, da poskrbi za vso zabavo na dekliščino. Včasih je lahko to za nekoga kar težka preizkušnja, saj ne ve kako se vsega lotiti. Ideje za dekliščino so lahko zelo zanimive in igrive. Takrat si morate vsi, najbolj pa bodoča nevesta še zadnjič privoščit igrive in nagajive igrice. Nekaj idej za dekliščino lahko najdete na zgornji povezavi.

Ne bo zanimiva zabava, če boste samo sedeli, pili in se pogovarjali. Poiščite neke rekvizite, ki so lahko žgečkljivi in se z njimi poigrajte do določene meje. Kakšna meja je to, presodite sami, samo da bo vse skupaj zanimivo. Vedite, da bodo tudi fantje ta dan še zadnjič skupaj uživali, zato ne mislite to noč na njih, kaj bo če bodo to kdaj videli. Ideje za dekliščino morajo na nek način bit tudi povezan s sexom, saj je to zanimivo. Zanimive slamice v obliki penisa vas lahko očarajo in zelo nasmejijo. Tudi zobne ščetke v obliki penisa so zelo zanimive, ne pozabite na žgečkljiv predpasnik za bodočo nevesto. Zanimiv stvari je polno, samo domišljijo morate uporabit in dekliščina je lahko zelo zanimiva, nepozabno doživetje. Ne pozabite, da mora največ doživeti bodoča nevesta, seveda vi pa uživajte in se zabavajte z njo, če se le da. Poglejte malo na spletno stran, če se najde kakšna zanimiva stvar za vašo naslednjo dekliščino in naročite že danes, da boste dobili stvari pravi čas.