Ste poslovnež? Garate ves dan vsak dan? Ste utrujeni iz izčrpani? Oglasite se v Sanus Statetra in si priskrbite managerski pregled.

Garanje iz dneva v dan nas pripelje do točke, ko tega ne bomo mogli več početi in bomo potrebovali počitek. Delati preveč tudi ni dobro za zdravje. Potreben je počitek in pregled! Za trenutek se ustavimo in ravnajmo pravilno. Izberite si pravilen managerski pregled in se prepričajte za znake managerskih bolezni, kot sta srčna in možganska kap, padec imunske odpornosti in duševnih bolezni. Priporočen je osnovni managerski pregled, lahko pa si potem izberemo še dodatne preglede in preiskave. Priporočljiv je pregled vida, spirometrija- pregled za pljuča, anamneza in preučitev zdravstvene dokumentacije, pregled sluha, kardiološki pregled srca in ožilja, gastroskopija in kolonoskopija, laboratorijske preiskave krvi in preiskave urina. Na koncu pa seveda dobite zaključno poročilo in zdravniško spričevalo. Dodatni pregledi, ki jih lahko dobimo so, okulistični pregled, ortopedski pregled, ultrazvok sklepov in trebušnih organov, ultrazvok srca in ožilja. To so tisti pregledi, pri katerih zdravniki največkrat najdejo težave in je dobro, da če se kaj dogaja, da jih najejo prej. Praktično vam managerski pregled lahko tudi reši življenje, če najdete nek hud problem v vašem zdravju.ultrazvok

Prednost managerskega pregleda je, da izveste veliko informacij o vašem trenutnem zdravju. Veliko več kot na navadnem zdravniškem pregledu, je pa zato tudi nekoliko dražji. Z managerksem pregledom lahko izvemo, če naše zdravje na določenem področju peša in se potem prilagodimo našim problemom. Seveda je bolje, če ugotovimo prej, da imamo nek problem z našim zdravjem, ker je kasneje lahko že prepozno in morda lahko, če izvemo prej še kaj popravimo glede tega. Saj veste, kako bi se počutili, če bi izvedeli, da se v vašem telesu nekaj kopiči, kar lahko kasneje povzroči velike težave. Zato se prilagodite tako, da poskušate rešiti ta problem.

Torej vzemite si pavzo, obiščite managerski pregled in preverite svoje zdravje.