Delate v pisarni in imate probleme z bolečinami v hrbtu? To je problem s katerim se dan danes srečuje veliko ljudi. Verjetno ste že slišali za ortopedski stol, kateri vam bo pomagal pri bolečinah v hrbtu.

Ortopedski stoli imajo gibljivo sedalo, s katerim vam omogoča, da med sedenjem ojačate hrbtne in trebušne mišice ter tako ohranjate pravilno držo med sedenjem. Naslon pa ima nežne blazinice, katere nudijo oporo medenici. Sedalni del se da namestiti po višini, tako da se prilagodijo vsakemu posamezniku. Stol, ki ga uporabljate v pisarni sedaj, je lahko razlog za več vaših problemov, kot so bolečine, stres, glavobol, slabo počutje, negativna energija, mravljinčenje,… Nežnejši spol sploh pohvali ledvene opore, kar pa ne pomeni, da stol ni za moške. Stol ima veliko nastavitev, tako da ga lahko prilagodimo vsakemu posamezniku.

ortopedski stol

Pomembna je višina sedalnega dela in višina naslona. Naš medenični del mora biti na mehkih blazinicah, medtem ko roke se morajo lepo prilegati naslonjalom. Na voljo imate veliko barv za vaš ortopedski stol, tako da se za vsakega posameznika najde pravi stol. Zbirate lahko med barvo ogrodja in tkanin. Ortopedski stoli so izdelani iz kvalitetnih materialov, kateri se ne bodo polomili. Seveda najpomembnejši del stola je sam spinalni del, kateri poskrbi, da se lahko gibljete ko sedite. Na spletni strani trgovine Spinalis lahko najdete poleg produktov še vse dimenzije, tako da se res prepričate, da je stol pravi za vas. Seveda pa ga lahko v njihovi trgovini tudi poskusite. Stol vam mora dobro pristajati, če ne ne boste izkusili prave izkušnje. Verjetno si prav sedaj mislite ali bo ta stol meni ustrezal? obiščite našo trgovino in se prepričajte. V primeru, da se vaš kupljen ortopedski stol poškoduje, imate na voljo izkoristiti garancijo, in vam ga bomo ustrezno popravili oziroma zamenjali.

Zakaj bi čakali ko nas lahko obiščete še danes!