Ob kakšnih poletnih ali pa zimskih dnevih se nam bi kakšen jacuzzi prav dobro prilagajal. Njegova topla, sproščujoča, mehurčkasta voda bo lahko nadomestila še tako dobrega maserja in nas bo razvajala po napornem dnevu. Pri podjetju Hotspring, https://www.jobplus.si/jacuzzi/, imamo na voljo kakovostne jacuzzije, ki ne zavzemajo veliko prostora in so ravno pravšnji za nas in našega partnerja ali družino/ prijatelje. Z njimi se bomo izognili dragih javnih toplic, v katerih se z nami kopajo še vsi drugi neznanci. Prav tako pa nikoli ne vemo, kaj vse plava tam notri, pa čeprav uporabljajo klor, ki ubija vse bakterije.

Kot smo že zgoraj omenili ima Hotspring kakovostne masažne jacuzzije, ki bodo poskrbeli za vsak del našega telesa (ramena, vrat, noge, roke, trebuh, stegna, hrbtenica, meča, stopala, boke…). Sami bomo lahko upravljali vodni curek in si ga prilagajali po naši želji. Če želim ga lahko postavimo zunaj ali pa notri, če imamo kakšen prostor kamor bi se odlično prilagajal. Voda se sama filtrira 24 ur na dan, da je očiščena vseh delcev, ter pripravljena za takojšno uporabo kadar nam paše.

Seveda pa treba jacuzzije tudi vzdrževati, da nam bodo služili še veliko let. Dobro je, da na vsake toliko časa spraznimo vodo iz njega (še posebej, če ga dlje časa nismo uporabljali) in očistimo vso površino. Napolnimo ga šele takrat, ko ga bomo spet uporabljali, saj je brez veze polniti jacuzzi, če vemo, da ga ne bomo v kratkem nič uporabljali. Po uporabi ga moramo tudi pokriti z zaščito, da vanj ne pridejo kakšna nezaželena bitjeca ali pa smeti, če se ta nahaja zunaj. Na voljo imamo veliko različnih vrst jacuzzijev, zato se najprej o vsakem malo pozanimajmo in na koncu odločimo za pravega. Izberimo tudi takega, ki ima dober sistem filtracije, da ne bomo imeli preveč dela pri čiščenju vodnega kamna in umazanije.