V določenih situacijah je izposoja avtodomov zelo dobra odločitev. Za to se odločajo ljudje, ki morajo na poslovna potovanja, na športne dogodke ali pa le na počitnice z družino in prijatelji. Avtodom najdemo v različnih velikostih, zato se tudi cena spreminja glede na to in glede na to katere funkcije ponuja avtodom. Mogoče vas zanima zakaj si izposoditi avtodom, ker imamo na voljo polno apartmajev in hotelov, ki nudijo veliko več kakor avtodom in je na voljo tudi več prostora?

izposoja avtodomov

Včasih se nekaterim izposoja avtodomov zdi veliko boljše kakor apartma, saj niso navezani na nikogar in si lahko sami spreminjajo lokacijo. En dan ste lahko na enem koncu držav, drug dan pa že na drugem v udobju avtodoma. Pa tudi vsak ima svoj način preživljanja časa nekje daleč od doma. Nekaterim je všeč da je malo prostora in jih to sploh ne moti in z tem so združeni skupaj z svojimi bližnjimi še bolj kot po navadi. Cena za najem se razlikuje glede na izbrano sezono. Takrat, ko so kakšne pomembnejše počitnice, kot na primer prvomajske, novoletne, zimske in poletne je cena za 30 procentov dražja od ostalih dni. Pa tudi med večjimi in manjšimi avtodomi se cena razlikuje za 30 procentov, kar ni veliko.

Da je izposoja avtodomov varna se morate podpisati nekaj papirjev, da ob kakšni nesreči nimate težav. Sicer pa imajo novejši avtodomi veliko funkcij, ki pomagajo pri varni vožnji, tako kot je na primer tempomat in vzvratna kamera, s katero lahko opazujemo vzvratno vožnjo in parkiranje. Avtodom je le nekoliko večji od našega navadnega vozila, zato lahko nekateri, ki na to niso navajeni povzroča veliko težav. Če vas zanima še kaj več ta izposoja avtodomov si lahko preberete na kakšni spletni strani ali pa pri podjetju Carthago. Rade volje vam bodo pomagali in odgovorili na vaša vprašanja v najkrajšem možnem času.