Ste si vedno želeli postati frizer, zdaj pa ste tik pred odprtjem čisto svojega salona? V specializirani spletni trgovini vas čaka vsa potrebna frizerska oprema, ki jo boste potrebovali za kakovostno opravljanje dela v frizerskem salonu.

V frizerskem salonu potekajo različne nege, umivanje in striženje po zadnjih trendih, česanje, ravnanje, kodranje in barvanje las. V nekaterih salonih ponujajo tudi druge storitve na primer britje, prirezovanje in oblikovanje brade pa tudi oblikovanje obrvi. Zaposleni v frizerskem salonu strankam svetujejo o uporabi lasne kozmetike. Predvsem za ženske stranke imajo pripravljene tudi dodatne storitve, kot so ličenje, nega obraza, manikiro in pedikuro. Za opravljanje vseh naštetih storitev potrebujete opremo. Frizerska oprema, ki jo boste uporabljali, naj bo kakovostna, prav takšno lahko naročite in dobite na naslov frizerskega salona, kar preko spleta.

Frizerska oprema

Frizerska oprema od A do Ž

Vsak frizer nujno potrebuje frizerske škarje, z uporabo profesionalnih škarij Jaguar bodo tudi vaše stranke opazile, da ste jih bolj kvalitetno postrigli. Ker so frizerske škarje namenjene profesionalnim frizerjem, zato so rezila obdelana na najvišjem možnem nivoju in zelo ostra. Če so škarje nujen pripomoček za frizerja, je glavnik njegov zelo dober prijatelj. Izbirate lahko med veliko vrstami glavnikom, ki imajo različno trde zobčke, fleksibilnosti in kvaliteti obdelave. Za oblikovanje najrazličnejših pričesk boste potrebovali tudi različne krtače. Profesionalna krtača vam bo zelo olajšala delo, da boste imeli dober oprijem in boste oblikovali pričesko, kot ste si zamislili. Potem pa je tu še frizerska oprema, ki sodi v kategorijo električne opreme, brez katere v frizerskem salonu ne boste mogli opravljati svojega dela. V to kategorijo sodijo najrazličnejši strižniki, haube, climazone in sušilniki. Med nepogrešljivo opremo v frizerskem salonu zagotovo sodi tudi pohištvo: delovni stoli na kolesih, različno veliki vozički in prenosni umivalniki. Torej vsa frizerska oprema na enem mestu, le nekaj klikov stran.