Vemo, da nič ni danes zastonj, prav tako ne naše zdravljenje. Če nimamo vsega urejenega, moramo vso zdravljenje sami plačat. Dokler smo otrok oziroma se šolamo imamo vse urejeno in ne rabimo za nič skrbeti. Druga pesem pa nastane, ko moramo začet za vse skrbeti sami. Če nočemo pri zdravniku nič plačat moramo poskrbeti za dodatno zdravstveno zavarovanje pri naših zavarovalnicah. Zdravstveno zavarovanje je nujno za vsakega državljana, ki hoče obiskati zdravnika.

Ko končate šolanje oziroma ste stari 26 let boste morali za dodatno zdravstveno zavarovanje poskrbeti sami. Takrat morate to urejat sami in poskrbeti, da pri zdravniku ne boste rabili nič plačat. Vemo, da storitve niso včasih najbolj poceni, bog ne daj, da moramo it v bolnico. Če nimate urejenega dodatnega zdravstvenega zavarovanja in imate samo osnovno, plačate samo nekaj, ne celotne cene. Dodatno zdravstveno zavarovanje morate plačevati sami. Premije se za nekaj centov razlikujejo od zavarovalnic. Zavarovanje uredite pri različnih zavarovalnicah, ki jih morate obiskati in urediti vse potrebno.

dodatno zdravstveno zavarovanje

 

Na spletni strani lahko si preberete ogromno koristnih informacij, če vam kaj ni jasno in vas zanima. Dodatno zdravstveno zavarovanje je premija, ki jo morate plačevati vsak mesec. Še vedno si ogromno ljudi je danes ne plačuje in ogromno razkirajo, bog ne daj če bodo morali it v bolnico. Pri samem zdravniku se ne pozna, pregledi včasih se tudi ne doplačajo, čeprav nimaš dodatnega zavarovanja sklenjenega. Če ste mogoče brezposelni, vam oboje zavarovanje krije socialno. Zato se pozanimajte, da sami ne boste plačevali položnice v tistem času, ko nimate službe. Nič več ne moremo brez plačil, zato poskrbite za dodatno zdravstveno zavarovanje, da ne boste imeli težav in še večjih stroškov. Čeprav ne obiskujete zdravnika, nikoli ne vemo kje nas kaj čaka. Pravijo, da nesreča nikoli ne počiva, zato boljše vsak mesec nekaj čez 35Eur raje plačujte za položnico.