Imate v planu prenova ograje na balkonu ali vrtne ograje. Ste v dilemi in ne veste kaj točno izbrati, ker je na tržišču polno različnih vrst ograj. Priporočam vam alu ograje, kar boste zelo zadovoljni, posebej če obiščete Givos. Ograje iz aluminija so zelo trpežne ograje, pa če se odločite za balkon ali vrt. Alu ograje so predvsem za zunanjo uporabo. Težko, si predstavljamo, da bi takšno ograjo imeli nekje v stanovanju. Zato predvsem se postavljajo te ograje na naših balkonih, ali pa kot vrtno ograjo, to pomeni da ogradimo svoje dvorišče. Alu ograje vam uredijo po vaših merah in ne rabite kaj posebej jo vzdrževati.

alu ograje

Narejene so tudi tako, da ne propadejo zaradi vremenskih pojavov. Izberete si tudi barvo, kot vam ustreza in ta barva je tudi obstojna ter odporna na mraz, vročino, sonce, vodo. Čeprav imate že mogoče staro ograjo je ne rabite ven metat, lahko jo izdelajo na staro že obstoječo konstrukcijo ali med stebre. Če pa vam ni težko, lahko vse naredite na novo. Če se sami ne znajdete v postavitvi alu ograje vam njihovi delavci vse uredijo ter zmontirajo. Lahko pa kupite samo material in se sami lotite počasi postavitve. Alu ograje so vedno bolj priljubljene na naših domovih, saj imajo tudi estetski videz. Tudi do zelo lepega videza pridejo na stopnišču, če imate teraso in kot sem že mnogo krat omenila na balkonu in mogoče pred vsiljivci na naše ozemlje. Vedno več se jih tudi odloča pri raznih industrijskih objektih ali pri trgovinskih centrih. Te ograje so najlažje za vzdrževati. Naročite lahko po vaših željah, barvah, oblikah, saj imajo zelo veliko izbiro.

Pri postavitvi se lahko odločite za vodoravno ali navpično postavitev prečk. Pred naročilom se dobro prepričajte kako vam bolj ustreza, da tudi tako naročite. Lahko pa alu ograjo tudi kombinirate z drugimi materiali, če imate takšno željo.